ua en ru

Parimatch продовжує працювати в РФ, але з новим власником і брендом

Parimatch продовжує працювати в РФ, але з новим власником і брендом Фото: Parimatch продовжує працювати в РФ, але з новим власником і брендом (прес-служба)

Українська букмекерська компанія Parimatch продовжує працювати в Росії, але з новим власником.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на оновлений сайт букмекера paribet.ru.

Як відомо, раніше в Росії Parimatch працювала через компанію ТОВ "Бетринг", яка в березні поточного року заявила про зміну бренду на Paribet.

У квітні новий бренд перейшов під іншу юридичну особу, а вже 26 квітня 2022 року відбулася зміна власника цієї компанії.

Новим номінальним власником Paribet стало створене всього за 11 днів до цього АТ "Тріпл Ві".

Згідно з реєстраційними даними, АТ "Тріпл Ві" було засновано 15 квітня 2022 року і зареєстровано в Москві.

Генеральним директором і кінцевим бенефіціарним власником АТ "Тріпл Ві", а відповідно Paribet, тепер є громадянка РФ Далецька Вероніка Юріївна. Жодних даних про її професійну діяльність у відкритих джерелах знайти не вдалося.

Також немає інформації і про те, щоб Далецька раніше управляла або володіла яким-небудь істотним бізнесом.

Крім того, у компанії наголосили, що зберегли чинні спонсорські контракти (наприклад, з чеченським ФК "Ахмат") і колишніх амбасадорів (Андрій Тихонов). З лігами, клубами, федераціями, де використовувався неймінг попереднього бренду, зараз ведуться переговори про подальше використання оновленої назви.

Крім цього, мобільний додаток Paribet, згідно з історією оновлень AppStore, є "правонаступником" програми Parimatch - під час одного з оновлень програми, бренд Parimatch просто змінився на Paribet.