ua en ru

ПАТ "Криворіжгаз" підсумувало результати роботи за 2016

ПАТ "Криворіжгаз" підсумувало результати роботи за 2016 ПАТ "Криворіжгаз" підсумувало результати роботи за 2016

7 квітня 2017 ПАТ "Криворіжгаз" провело чергові загальні збори акціонерів

7 квітня 2017 ПАТ "Криворіжгаз" провело чергові загальні збори акціонерів, на яких були затверджені результати діяльності підприємства і фінансової звітності за 2016 рік. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, у минулому році компанії вдалося отримати прибуток у розмірі 6,1 мільйонів гривень. У зв'язку з тим, що за результатами роботи у 2014-2015 роках, через зменшення обсягів споживання газу, сукупний збиток ПАТ "Криворіжгаз" досягнув 70,1 млн грн, акціонери вирішили направити весь розмір чистого прибутку за минулий рік на покриття збитків попередніх періодів, заявили в компанії.

За даними прес-служби, у 2016 році на модернізацію газорозподільної системи і забезпечення комерційного обліку природного газу компанія направила 56,2 млн грн. Із них понад 10 мільйонів гривень було спрямовано на будівництво газопроводів, капітальний ремонт обладнання на газорегуляторних пунктах, придбання сучасних приладів тощо.

"Сьогодні ми активно працюємо над реалізацією цільових програм розвитку та модернізації газових мереж, підвищенням безпеки систем газопостачання та забезпечення комерційного обліку газу. Реформується і вдосконалюється система обслуговування клієнтів відповідно до сучасних стандартів клієнтського сервісу", - зазначив голова правління Віталій Колесник.

Крім того, у 2016 році ПАТ "Криворіжгаз" вдалося на 31,1% порівняно з минулим роком, збільшити розмір заробітної плати своїм працівникам. За результатами фінансово-господарської діяльності, середньомісячна заробітна плата по підприємству склала 4762 гривень.