ua en ru

ПАТ “Компанія “Райз”розпочинає дистрибуцію ПММ в Україні

ПАТ «Компанія «Райз» розпочинає дистрибуції паливно-мастильних матеріалів (ПММ) на території України, повідомили в компанії.

«Компанія «Райз» понад 20 років успішно працює на рику України і сьогодні є лідером серед вітчизняних постачальників матеріально-технічних ресурсів для агробізнесу. Після проведення пілотних продажів пального Полтавською філією, яка розташована в Лубенському районі Полтавської області, та Львівською філією в Радивилівському районі Львівської області, компанія здійснюватиме дистрибуцію нафтопродуктів повсій території України через мережу своїх підрозділів, що складається з 25 філій та 54 виробничих баз. Головна мета започаткованого проекту - забезпечити сільгоспвиробників України повним комплексом ресурсів, необхідних для ефективного та рентабельного виробництва сільськогосподарської продукції, доповнивши існуючий продуктовий ланцюг, який складається з дистрибуції насіння, засобів захисту рослин, мінеральних та спеціальних добрив, сільськогосподарської техніки та технічного сервісу, дистрибуцією паливно-мастильних матеріалів», - сказано в повідомленні.

За словами гендиректора Сергія Сизоненка, розпочинаючи роботу за новим бізнес-напрямом, «Райз» традиційно пропонує аграріям продукцію тільки європейської якості. «Ми реалізовуватимемо дрібним гуртом якісні нафтопродукти виробництва Мозирського (Білорусь) та провідних російських НПЗ. Наше пальне відповідає вимогам Євро-5 и Євро-4 (стандарт EN590, вид 1, 2) і повністю задовольняє потреби навіть такого прискіпливого виробника техніки, як компанію JohnDeerе. Свідченням цьому - тривала безперебійна робота техніки Групи компаній «Укрлендфармінг» на власних сільськогосподарських підприємствах», - сказав Сизоненко.

Також, додав він, серед переваг «Райзу» як дистриб'ютора ПММ є його розвинута логістична служба, яка базується у 23 регіонах України. «Інфраструктурна та дистрибуційна мережа компанії дозволяє забезпечувати доставку пального безпосередньо до пункту призначення покупця в найкоротші терміни», - резюмував гендиректор.

ПАТ «Компанія «Райз» з 2010 р. входить до складу ГК «Укрлендфармінг» і є національним дистриб'ютором насіння, засобів захисту рослин, мінеральних та спеціальних добрив, сільськогосподарської техніки та запчастин. Співпрацює з відомими виробниками світового рівня засобів захисту рослин (Bayer, BASF, DuPont, Syngenta, Monsanto, DowAgrosciences та ін.), насіння (Monsanto, Pioneer, Lembke, Syngenta, українські селекційні інститути та ін.), мінеральних та спеціальних добрив (HollandFarmіng, Biolchim, українські та іноземні виробники міндобрив). Компанія «Райз» має ексклюзивні та довгострокові контракти з такими світовими виробниками сільгосптехніки, як JohnDeere, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Merlo, Blu-Jet, Focus, Maxfield і Gregoire). Пропонує повний асортимент оригінальних запчастин (офіційний дилер JohnDeere, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Merlo, Fantini, Shell і GoodYear). Розгалужена дистрибуційна мережа компанії «Райз» складається з 25 агродилерських центри по всій Україні, що дозволяє надавати комплексну підтримку та консалтингові послуги кінцевому споживачу у всеукраїнському масштабі.