ua en ru

ПАТ "Хмельницькгаз" витратив близько 15 млн гривень на підготовку газорозподільної системи до зими

ПАТ "Хмельницькгаз" витратив близько 15 млн гривень на підготовку газорозподільної системи до зими Фото: опалювальний сезон (РБК-Україна)

Впродовж міжопалювального періоду газівники "Хмельницькгазу" провели випробування понад 2 тис. км підземних газопроводів

Фахівці "Хмельницькгазу" в рамках підготовки до опалювального періоду 2017-2018 провели обстеження понад 95% газогонів та 100% газорегуляторних пунктів. Загалом на ремонти газогонів та газорозподільного обладнання в поточному році виділять 26 млн грн. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Впродовж міжопалювального періоду газівники "Хмельницькгазу" провели випробування понад 2 тис.км підземних газопроводів. Всі газорозподільні пункти, запірні пристрої та станції катодного захисту пройшли планове технічне обслуговування.

"Ми продовжуємо виконувати заплановані роботи по модернізації газорозподільної системи області, - повідомив директор технічний ПАТ "Хмельницькгаз" Олександр Лоб. – На поточні ремонти газогонів та газорозподільного обладнання планується направити ще близько 11 млн грн".

Фахівці "Хмельницькгазу" капітально відремонтували та провели заміну на 4 км газопроводів, встановили нове обладнання на 8 газорозподільчих пунктах та 20 ШРП. Ремонти проведені на 110 ГРП та ШРП та близько 80 установках електрохімзахисту газопроводів від корозії.

Співробітники компанії також провели безкоштовну перевірку газових приладів та внутрішньобудинкових мереж у 220 тис. побутових споживачів. Виявлено 1,5 тис. випадків користування несправними або аварійними приладами.