ua en ru

"Палп Мілл Прінт" заявила про перешкоджання законній діяльності

"Палп Мілл Прінт" заявила про перешкоджання законній діяльності Ілюстративне фото (facebook.com pulpmillprint)

Власники допускають, що їхній бізнес хочуть просто "віджати" руками силових структур

Один з найбільших поліграфічних комплексів в Європі з австро-німецькими інвестиціями ТОВ "Палп Мілл Прінт" заявив про перешкоджання законній діяльності. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву компанії на Facebook.

Повідомляється, що 25 листопада на підприємство вдерлось більше 50 осіб в балаклавах, спецобмундируванні та з вогнепальною зброєю. З порушенням ряду процесуальних норм на території підприємства проводили дії представники СБУ, поліції та прокуратури, стверджує "Палп Мілл Прінт".

"Протягом 14 годин правоохоронні органи перешкоджали веденню підприємницької діяльності компанії з європейськими інвестиціями, проводився обшук підприємства, яке навіть не фігурувало у постанові суду. Причина - ТОВ "Палп Мілл Прінт", виграв аукціон з продажу майнового комплексу збанкрутілого ПрАТ "Бліц-Інформ" на торгах, що відбулись 18 листопада 2019 року. ТОВ "Палп Мілл Прінт" повністю оплатив вартість викупленого на аукціоні майна, однак оформити право власності йому не дають правоохоронні органи", - йдеться у заяві.

Зазначається, що вже через кілька годин після завершення аукціону та оголошення результатів, в державному реєстрі прав власності на нерухомість з’явилось повідомлення про накладення арешту на майно ПрАТ "Бліц-Інформ", за ухвалою слідчого судді Печерського районного суду Києва, в межах відкритого напередодні кримінального провадження. І хоча арешт накладено тільки на майно, що перебуває в заставі "Укрексімбанк", продаж майна, як майнового комплексу було заблоковано, заявляє компанія.

На наступний день, 26 листопада 2019 слідчі намагались потрапити на територію підприємства з "простроченою" постановою суду.

"Власники ТОВ "Палп Мілл Прінт", підозрюють, що підприємство та її територію хочуть просто "віджати" руками силових структур.

За 2 роки свого існування ТОВ "Палп Мілл Прінт" створила більше 500 робочих місць та регулярно сплачує податки у державну казну. 22 листопада 2019 року поліграфічний комплекс отримав нагороду "Компанія року" за вклад у розвиток України", - резюмували автори заяви.

"Палп Мілл Прінт" заявила про перешкоджання законній діяльності