ua en ru

В знесених наметах на Майдані знайдені алкоголь і шприц, - МВС

В знесених наметах на Майдані знайдені алкоголь і шприц, - МВС Невідомі розбирають намети на Майдані (фото: Олександр Золотухін)

Міліція почала перевірку

В повалених в ніч на 8 червня наметах, які були встановлені на Майдані Незалежності напередодні, співробітниками міліції були знайдені пляшки з-під алкогольної продукції та медичний шприц з рідиною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

Як повідомляється, у 01:25 столичні правоохоронці виїхали на Майдан Незалежності для з'ясування інформації про конфлікт між протестуючими і невідомими.

Мітингувальники розповіли міліціонерам, що близько двадцяти людей у балаклаві, не пояснюючи мотивів, розкидали шість наметів, які протестуючі несанкціоновано встановили під час проведення заходів. Від написання заяв в правоохоронні органи присутні громадяни відмовилися.

"Під час згортання повалених наметів правоохоронцями були виявлені пляшки з-під алкогольної продукції та медичний шприц з рідиною. Вилучені предмети направлені на експертні дослідження для встановлення їх змісту", - сказано в повідомленні.

Працівниками Шевченківського райуправління міліції столиці за даним фактом розпочато перевірку. Дані зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій.

Нагадаємо, вдень 7 червня на Майдані Незалежності відбулося віче, присвячене питань до уряду щодо проведення реформ, після чого активісти почали ставити намети.

До цього активісти нібито відправляли листи в Адміністрацію Президента України і Кабінет міністрів із запрошенням прийти на Майдан.

Зазначимо, вчора вдень на місці встановлення наметів сталася перепалка активістів з територіальною обороною Києва.