ua en ru

Падіння автобуса в Керченську протоку: кількість жертв збільшилася до 19

Падіння автобуса в Керченську протоку: кількість жертв збільшилася до 19 Фото: рятувальна операція на місці інциденту (kp.ru)

В екстрених службах заявили про зростання числа загиблих в результаті падіння автобуса в Керченську протоку

Кількість жертв падіння автобуса в Керченську протоку в Російській Федерації збільшилася до 19 осіб, передають російські ЗМІ з посиланням на джерела в екстрених службах.

Повідомляється, що станом на 28 серпня 2017 року кількість загиблих в результаті падіння автобуса з робітниками в Керченську протоку становить 19 чоловік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рятувальники знайшли тіло 18-го загиблого в ході пошукової операції на місці трагедії. Всього на той момент було відомо про 18 загиблих в аварії з автобусом. Крім того, врятувати вдалося 33 особи, більшість із них було госпіталізовано.

Аварія сталася в селищі Волна біля Тамані (Краснодарський край). Автобус з робітниками компанії "Таманьнефтегаз" виїхав на недобудований пірс і впав у воду. Як було встановлено в ході слідства, причиною аварії стала несправність гальм. У цій справі заарештували двох осіб - водія Карапета Мікаеляна і бізнесмена Юрія Вечерадзе, з яким було укладено договір на перевезення робітників.