ua en ru

Ovaro ввела своїх представників до ради директорів "XXI століття"

Ovaro Holding Limited ввела своїх представників до ради директорів XXI Century. Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому на сайті Лондонської фондової біржі.
"Рада директорів компанії радий повідомити, що Максим Науменко та Олег Пучев були призначені до ради в якості виконавчих директорів, в кожному конкретному випадку з негайним вступом в силу", - йдеться в повідомленні.
М.Науменко - колишній виконавчий директор компанії Steltex Investments LLC (належить власникові Ovaro Олегу Салміну). О.Пучев працював там же заступником директора.
"Ми сконцентруємося на будівництві ТРЦ і житлових об'єктах у Києві, а через 2 роки плануємо в інших містах України", - заявив гендиректор "XXI Століття" О.Салмін.
Він підкреслив, що в компанії "є хороший земельний портфель, який викликає інтерес у потенційних партнерів, що в свою чергу дає можливість розвитку проектів в компанії".

Нагадаємо, внаслідок реструктуризації боргів XXI століття, власники облігацій отримали частки в компанії, відповідно до заяви компанії від 25 січня.
Крім того, 17 грудня 2010 XXI Century анонсувала, що для залучення 20 млн дол, компанія емітує 268,4 млн акцій на користь компанії Ovaro.
У результаті реструктуризації частка групи топ-менеджерів XXI століття склала 4,8%.
60,1% - у Ovaro Holding Limited (75% належать виконавчому директору XXI століття Олегу Салміну, 25% - Acermus/Reachcom/Renaissance Capital). Таким чином, у О. Салміна - 45,075% акцій, Renaissance Capital володіє 15,025%.
Власники випуску облігацій компанії (175 млн дол) внаслідок реструктуризації боргу отримали 30,9% акцій.
Решта 4,2% акцій - у міноритарних акціонерів.