ua en ru

У відповідь на заборону Вконтакте і Яндекса росіяни весь день атакують сайт президента, - АП

У відповідь на заборону Вконтакте і Яндекса росіяни весь день атакують сайт президента, - АП Фото: на сайт президента України здійснюється DDоS-атака

На сайт президента України здійснюється DDоS-атака

У відповідь на заборону російських інтернет-ресурсів "Вконтакте" і "Яндекс" на сайті президента України весь день здійснюється DDоS-атака. Про це повідомляє заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків, передає прес-служба АП Facebook.

"Починаючи з 15:15 ми бачимо відповідь росіян на указ президента, де згадано закриття доступу до російських соціальних мереж. На інтернет-сайт президента здійснюється організована атаки - ми бачимо імітацію переходів і DDOS-атаку з ресурсів Яндекс і VK, що створює штучний трафік, щоб завантажити і "покласти" сервера АП. Наші ІТ-спеціалісти тримають ситуацію під контролем, загрози для роботи Інтернет-ресурсу немає", - повідомив Шимків.

“Від 15:15 ми бачимо відповідь росіян на Указ Президента, де згадано закриття доступу до російських соціальних мереж. Ін...

Опубліковано Адміністрація Президента України 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про продовження санкцій проти Росії, які передбачають блокування російський інтернет-ресурсів "Вконтакте", "Однокласники" і "Яндекс". Редакція офіційної державної газети "Урядовий кур'єр" вже завтра опублікує указ президента, з цього моменту він набуде чинності.