ua en ru

Відставка Коломойського не буде мати катастрофічних наслідків, - нардеп

Відставка Ігоря Коломойського з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації не буде мати катастрофічних наслідків. Про це РБК-Україна заявив народний депутат, координатор коаліції Андрій Тетерук.

"Дійсно, певна кількість людей, які проживають в Дніпропетровську або Дніпропетровській області, почувають себе розчарованими, але потрібно розуміти, що колишній губернатор Дніпропетровської області дещо перевищив свої повноваження, коли зробив деякі речі в місті Києві, за межами Дніпропетровської області", - сказав він.

За словами Тетерука, поведінка Коломойського останні дні перекреслила всі його попередні досягнення.

"Мені також не дуже приємно те, як розгортаються події, але я цілком і повністю розумію, що дуже багато, набагато більше, ніж інші губернатори разом узяті, пан Коломойський зробив для стабілізації обстановки в Дніпропетровській області та для допомоги нашим військовим ... Але те, що він, як кажуть, "піймав Бога за бороду" і вважає, що на цих заслугах він має право робити такі речі, це неприпустимо", - сказав він.

Нагадаємо, раніше народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив запис, в якому Ігор Коломойський погрожує голові компанії "Нафтогаз" Андрію Коболєву направити батальйони із зони антитерористичної операції захоплювати Кременчуцьку ТЕЦ і офіс "Укртрансгазу".