ua en ru

Оприлюднено запис з погрозами Коломойського на адресу глави "Нафтогазу"

Оприлюднено запис з погрозами Коломойського на адресу глави "Нафтогазу"

Народний депутат України Сергій Лещенко оприлюднив запис, в якому Ігор Коломойський погрожує голові компанії "Нафтогаз" Андрію Коболєву направити батальйони із зони антитерористичної операції захоплювати Кременчуцьку ТЕЦ і офіс "Укртрансгазу". Відповідний запис розміщений у Facebook нардепа.

"Зараз тут у фейсбуці будуть лити сльози за звільнення Коломойського. Особливо сентиментальним раджу послухати цей діалог Коломойського з головою Нафтогазу Андрієм Коболевим. Планував опублікувати це у середу. Отже, Коломойський погрожує керівнику Нафтогазу направити батальйони із зони АТО захоплювати ТЕЦ і офіс "Укртрансгазу" - у відповідь на відключення одного з підприємств", - написав нардеп.

"А ви, я чув, відключили Кременчуцьку ТЕС? Я просто хотів запитати, ви хочете, щоб ми її захопили? Якщо ми її візьмемо, буде зовсім інша ситуація", - заявив Коломойський.

"Я почув", - відповів Коломойському глава "Нафтогазу".

Коболєв підкреслив, що повідомлення відкликати не може, тому що у нього є відповідна вказівка.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко задовольнив прохання Ігоря Коломойського про відставку з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Ввечері 19 березня Ігор Коломойський в супроводі озброєних людей прибув в офіс компанії "Укртранснафта", який пізніше був узятий під охорону київською міліцією.

20 березня Порошенко оголосив догану Коломойському за нецензурні висловлювання на адресу журналіста Сергія Андрушка під офісом "Укртранснафти".

Увечері 22 березня нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив, що глава ДнепрОГА барикадується у будівлі компанії "Укрнафта".

Зазначимо, Коломойський очолював Дніпропетровську ОДА трохи більше року - 2 березня 2014 р. він був призначений на цю посаду тодішнім в.о. Президента Олександром Турчиновим.