ua en ru

Оцінку активів "Нафтогазу" проведе британський аудитор

Оцінку активів "Нафтогазу" проведе британський аудитор Фото: оцінку активів "Нафтогазу" проведе британський аудитор

Запропонована вартість послуг компанії склала 15,80 млн грн

За результатами відкритих торгів було визначено, що оцінку активів НАК "Нафтогаз України" проведе британський аудитор Ernst & Young. Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

Зазначається, що запропонована вартість послуг компанії склала 15,80 млн грн.


Крім того, повідомляється, що аудит консолідованої фінансової звітності НАК "Нафтогаз України" за 2015-2016 роки буде перевіряти "Делойт енд Туш ЮСК", що входить в мережу Deloitte Touche Tohmatsu Limited, яка входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу.

Зазначається, що аудитора було обрано шляхом проведення відкритих конкурсних торгів. Вартість пропозиції компанії склала 32,48 млн грн.

EY та Deloitte - провідні міжнародні компанії, які входять до четвірки найбільших аудиторських фірм світу та надають послуги в галузі аудиту, оподаткування, оцінки активів, консультаційного супроводу транзакцій корпоративних фінансів, управління ризиками і консультування з питань оподаткування і права та інших питань ведення бізнесу.

Нагадаємо, 28 березня "Нафтогаз України" опублікував перевірену аудиторами фінансову звітність компанії як окремої юридичної особи (не консолідованої) за 2015 рік.