ua en ru

Отруєння в Івано-Франківську: кількість постраждалих зросла до 13 осіб

Отруєння в Івано-Франківську: кількість постраждалих зросла до 13 осіб Фото: лікарня (УНІАН)

Наразі джерело збудника інфекції встановлюється

Кількість постраждалих внаслідок отруєння в дитсадку "Ластівка" в Івано-Франківську зросла до 13 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

"Станом на 16.00 23.10.2017 госпіталізовано 13 осіб (з них 9 дітей до 15 років). Постраждалі звернулись за медичною допомогою та були госпіталізовані в обласну інфекційну клінічну лікарню м. Івано-Франківська, протягом 21-23.10.2017року з діагнозом: "гострий гастроентероколіт". Стан хворих розцінюється як середнього ступеня важкості", - йдеться у повідомленні.

Наразі джерело збудника інфекції встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом масового отруєння в Івано-Франківську відкрили кримінальну справу. Так, наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних і масових отруєнь) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.