ua en ru

Відкрита реєстрація на VIІ Національний Експертний Форум Інституту Горшеніна

Відкрита реєстрація на VIІ Національний Експертний Форум Інституту Горшеніна

15 червня 2017 року в Києві відбудеться VIІ Національний Експертний Форум "Точки росту". Організатор Форуму - Інститут Горшеніна, за підтримки Фонда Фрідріха Еберта

Експертний Форум включає наступні дискусійні панелі та проходитиме в форматі дискусійних панелей за наступними напрямами:

  • "Стабільність політичної системи"
  • "Енергетичний сектор - точки росту"
  • "Україна та світ, що змінюється"

Участь в роботі Форуму візьмуть: Степан Кубів, перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі України; Іванна Клімпуш-Цинцадзе, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Х‘юг Мінгарелі, посол ЄС в Україні; Жером Ваше, постійний представник МВФ в Україні; Торстен Воллерт, член Європейської Комісії, Група підтримки України, керівник підгрупи з енергетики; Маттес Бубе, директор Фонду Еберта по Україні і Білорусі; Люк Якобс, посол Бельгії в Україні; Жан-Батіст Жанжен Вільмер, директор Інституту стратегічних досліджень при Міністерстві оборони Франції (IRSEM); Георгій Логвінський, народний депутат України, заступник Голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи; Роман Опімах, виконавчий директор Асоціації газодобувних компаній України та інші політики, експерти, представники міжнародних організацій та дипломатичних місій.

Докладна програма VIІ Національного Експертного Форуму "ТОЧКИ РОСТУ"

Реєстрація гостей є обов‘язковою і доступна за посиланням, або за тел. 044 230 4962

Форум відбудеться 15 червня (четвер) 2017 року в бізнес-центрі «Парус» за адресою: м. Київ, вул. Мечникова, 2, 2-й поверх (вхід з бул.Лесі Українки).