ua en ru

Відпочинок у фарватері Егейського моря

Відпочинок у фарватері Егейського моря

Не знаємо, чи були ви в Туреччині, чи ні, але впевнені – про турецьке гостинність ви чули. Країна, де модний захід змішався з екзотичним сходом, готова прийняти кожного в обійми, щоб закохати в себе назавжди.

Море і гори, пляжі і ліси, музика і чай, культура і кухня змушують туристів постійно повертатися сюди: хтось віддає перевагу перевірені місця, на зразок популярної Анталії, а хтось шукає і знаходить нові курортні містечка.

Наприклад, невеликий затишний Олюденіз з його смарагдовими соснами і приголомшливими пляжами Лагуна, Кидрак і Патара. В Лагуну зазвичай їздять любителі водного виду спорту, а також сімейні пари з дітьми. Пляж Кидрак іноді називають Райським – це тихе відокремлене місце для тих, хто хоче відпочити від суєти і натовпу. А Патара-біч взагалі був названий кращим у категорії «Класичний пляж» за версією тижневика The Sundaу Times! Звичайно, сезон пляжного відпочинку в цих краях починається лише з квітня, але тим краще – адже запланувати райський відпочинок можна прямо зараз.

Раннє бронювання дозволяє знайти самі смачні тури за ціною значно меншою, ніж у пік сезону. В онлайн-гіпермаркеті турів farvater.travel на квітень вже сьогодні є більше двох тисяч пропозицій тільки по Туреччині. Купити тур з Києва можна за ціною від 245$ за одну людину і від 425$ за двох! Відмінний привід досліджувати нові місця для відпочинку.

Хочете крутих молодіжних тусовок? Вирушайте на вулицю Street Bar в Мармарис (вона славиться безкоштовними нічними клубами) або в Бодрум, який називають турецької Ібіцею. Хочете звозити дітей на приємний і корисний відпочинок серед гір і сосен – придивіться до курортів Кемера і Фетхіє. Хочете культурного відпочинку або шопінгу – вирушайте в Стамбул, місто чудес, ринків, лазень і приголомшливою архітектури.

Куди б ви не вирішили полетіти, купити путівки в Туреччину швидко та зручно ви зможете на farvater.travel: агрегатор сайту допоможе вам у лічені секунди знайти кращі пропозиції, тут же можна безпечно оплатити тур карткою, отримавши документи і квитки прямо на пошту. А під час вашої подорожі фахівці Фарватер будуть в доступі 24\7 на гарячій лінії, готові відповісти на будь-які питання або допомогти в разі необхідності. Як говориться, Merhaba, Туреччина – скоро побачимося!