ua en ru

Звіт силовиків у Раді очікується у другій половині дня, - нардеп

Звіт силовиків у Раді очікується у другій половині дня, - нардеп Фото: Іван Винник (УНІАН)

Рада може заслухати звіт силовиків у закритому режимі

Верховна Рада (ВР) може заслухати звіт керівників правоохоронних органів в закритому режимі в 16:00 5 грудня. Про це сьогодні в кулуарах парламенту журналістам повідомив народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенко" Іван Винник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наскільки мені відомо, попередньо планувалося закрите засідання ВР у другій половині дня. Керівників Національного антикорупційного бюро, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, генерального прокурора, можливо, керівника Міністерства внутрішніх справ, щоб заслухали народні депутати у парламентсько-президентській республіці", - заявив Винник.

Нардеп припустив, що зараз на нараді голова парламенту Андрій Парубій та керівники фракцій вирішують, в якому форматі відбудеться звіт силовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву нардепа Сергія Березенко, що ВР хочуть з'ясувати деталі та причини слідчих дій, які сьогодні відбувалися за місцем проживання екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

Так, нардеп зазначив, що у ВР сподіваються на пряму мову генерального прокурора Юрія Луценка з цього приводу з трибуни парламенту.