ua en ru

У ході визволення Саакашвілі затримали 5 активістів

У ході визволення Саакашвілі затримали 5 активістів Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Правоохоронці уточнюють кількість постраждалих в ході звільнення Саакашвілі

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили про 5 затриманих учасників акції зі звільнення Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил"). Про це в коментарі РБК-Україна повідомив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

"Зараз 5 затриманих, але це не означає, що всім вручать підозри. Постраждалі є, але точна кількість уточнюється. Серед постраждалих є правоохоронець", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час зіткнень, пов'язаних із затриманням правоохоронцями колишнього голови Одеської обласної адміністрації Михайла Саакашвілі, мітингувальники побили поліцейського.

Зазначимо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі і його прихильників утриматися від провокацій і сутичок.

"Будь-який конфлікт має тільки законний шлях вирішення - поки не буде рішення суду - все, що відбувається, не знайде рішення. Саакашвілі зобов'язаний підкорятися вимогам закону, пройти законну процедуру і відповісти на висунуті звинувачення", - заявив Аваков.