ua en ru

"Основа" заявила про свої амбіції щодо майбутніх виборів

"Основа" заявила про свої амбіції щодо майбутніх виборів Фото: лідери партії "Основа" (прес-служба)

У партії вважають, що сьогодні в Україні існує запит на нові політичні сили з потенціалом трансформації країни

Лідери політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко, Сергій Тарута та Катерина Вайдич заявили в Маріуполі про амбіції політсили на майбутніх президентських і парламентських виборах. Про це йдеться в офіційному прес-релізі партії.

"Наші амбіції - брати участь і перемагати як у президентських, так і парламентських виборах. "Основа" має консолідувати більшість у Верховній Раді наступного скликання. Це може здатися романтикою, але ми - романтики, які завжди ставили амбітну мету й досягали її", - сказав засновник партії і народний депутат України Сергій Тарута.

Крім того, відповідаючи на питання про фінансування, лідери партії розповіли, що воно здійснюється небайдужими громадянами, прихильниками політсили, українцями, які поділяють ідеологію партії. При цьому вся фінансова діяльність партії є прозорою та підзвітною відповідним державним органам. Крім цього, було підкреслено, що на відміну від багатьох інших політичних сил або проектів, партія має достатні ресурси для діяльності та реалізації своєї програми розвитку країни.

В "Основі" вважають, що сьогодні в Україні існує запит на нові політичні сили з потенціалом трансформації країни.

"Ми зустрічалися з портовиками, з металургами, з підприємцями і громадським активом. Обговорювали нагальні проблеми Маріупольського порту, міста, важливі екологічні питання, перспективи розвитку Маріуполя. Ми відчули, що у людей зараз є потужний запит на нові політичні сили, які будуть здатні знайти конструктивні шляхи вирішення болючих проблем, що накопилися. Які зможуть змінити країну на краще, істотно підвищити добробут українців, надати всередині країни гідну альтернативу теперішній трудовій еміграції", - написав у своєму Facebook голова партії Андрій Ніколаєнко.

Вчора ми з командою Політична Партія "Основа" працювали у Маріуполі. Це місто на карті України -- особливе для мене. ...

Опубліковано Андрій Ніколаєнко 2 лютого 2018 р.

"Наша партія відповідає цим запитам. Тому вважаю, що новостворена Маріупольська організація "Основи" має беззаперечні шанси стати лідером думки городян і уособленням їх електоральних симпатій", - додав він.

Представники партії зазначили, що "Основа" на сьогодні - чи не єдина політична сила в Україні, яка має всі три необхідні складові для успіху на шляху трансформації країни: потужну команду, стратегію розвитку та достатні ресурси для проведення швидких змін на краще.

Як підкреслив засновник партії Сергій Тарута, це вигідно відрізняє партію від більшості інших політичних сил в Україні.

Партія представила в Маріуполі Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030", розроблену провідними економістами в співпраці з бізнес-спільнотою. Доктрина є економічною платформою партії.