ua en ru

В Ощадбанку заявили, що їх система не постраждала від хакерської атаки

В Ощадбанку заявили, що їх система не постраждала від хакерської атаки Фото: "Ощадбанк" (РБК-Україна)

Банк завершив перевірку своїх систем

У державному "Ощадбанку" заявили, що їх система не постраждала від хакерської атаки. Про це повідомляє прес-служба банку на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Друзі, ми тримаємо руку на пульсі, а Petyu за горло. Вчора закінчили перевірку своїх систем та підтверджуємо, що вірус не пробрався до серця Ощадбанку і не набешкетував. Як і раніше, розраховуйтесь картками та ОщадPAY, користуйтесь Ощад 24/7, звертайтесь до нашого Call-центру та чекайте на хороші новини", - сказано у повідомленні.

Друзі, ми тримаємо руку на пульсі, а Petyu за горло. Вчора закінчили перевірку своїх систем та підтверджуємо, що вірус...

Опубліковано Ощадбанк 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, 27 червня державний "Ощадбанк" обмежив надання послуг клієнтам у зв'язку з масованою хакерською атакою на банківські та державні установи України. Банк пропонував клієнтам скористатися банкоматами банків-партнерів і попередив про те, що відділення "Ощадбанку" будуть працювати в режимі консультацій.

27 червня 2017 року ряд українських компаній піддався атакам хакерів, "Укренерго", ДТЕК, "Нова пошта" та київський метрополітен заявляють про проблеми у своїй роботі.