ua en ru

"Ощадбанк" продовжив спецрежим роботи відділень на 30 червня через хакерську атаку

"Ощадбанк" продовжив спецрежим роботи відділень на 30 червня через хакерську атаку Фото: "Ощадбанк" продили спецрежим роботи відділень (РБК-Україна)

Власники зарплатних карток отримають виплати вчасно

Державний "Ощадбанк" 30 червня продовжив консультативний режим роботи своїх відділень з-за хакерської атаки. Про це повідомляє прес-служба банку.

Як повідомляється, власники зарплатних карт "Ощадбанку", у яких виплата зарплати припадає на термін до 30 червня включно, вчасно отримають перераховані виплати від своїх роботодавців. Всі відповідні процеси і сервіси в "Ощадбанку" працюють в нормальному режимі.

Крім того, служби фінансової установи готові забезпечити збільшений обсяг платежів, який буде обумовлений кінцем місяця, кварталу і півріччя.

Після отримання заробітних плат власники банківських карт "Ощадбанку", як завжди, зможуть вільно розпорядитися своїми коштами. Працюють канали дистанційного банківського обслуговування (веб і мобайл - банкінг Ощад 24/7), сервіс ОщадPAY, контакт-центр, POS-термінали, працює мережа банкоматів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 червня український фондовий ринок фактично припинив роботу через хакерську атаку.