ua en ru

Хакерська атака: український фондовий ринок фактично припинив роботу

Хакерська атака: український фондовий ринок фактично припинив роботу Фото: хакерська атака

Відповідні повідомлення розміщені на сайті ПФТС та "Української біржі"

Український фондовий ринок фактично припинив роботу через масовану хакерську атаку. Про це свідчать відповідні повідомлення на сайті фондової біржі ПФТС та "Української біржі".

"Початок торгів на Фондовій біржі ПФТС відкладено до поновлення роботи клірингово-розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів України. Інформація щодо часу відновлення торгів буде повідомлена після отримання актуальної інформації щодо заблокованих активів", - зазначається у повідомленні ПФТС.

При цьому "Українська біржа" повідомляє, що старт торгів на фондовому ринку відкладено до моменту відновлення розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів.

"Старт торгів на фондовому ринку Української біржі відкладено до моменту відновлення розрахункової інфраструктури ринку цінних паперів. Інформацію про час старту торгів буде повідомлено після отримання актуальної інформації про заблоковані активи", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, 22 червня Національний банк України за ініціативою Служби безпеки України створив спеціальну міжвідомчу групу, яка займеться захистом критичної інфраструктури фінансового сектора України.