ua en ru

"Ощадбанк" буде працювати на Донбасі біля лінії зіткнення 2-6 квітня

"Ощадбанк" буде працювати на Донбасі біля лінії зіткнення 2-6 квітня Фото: мобільний підрозділ "Ощадбанку" (oschadbank.ua)

Мобільні підрозділи банку будуть працювати в Донецькій і Луганській областях

Мобільний підрозділ "Ощадбанку" буде обслуговувати клієнтів поблизу лінії зіткнення в Донецькій і Луганській областях з 2 по 6 квітня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МТОТ).

"В період з 2 по 6 квітня мобільний підрозділ Ощадбанку буде обслуговувати клієнтів поблизу лінії зіткнення в Донецькій області. Про графік обслуговування на наступному тижні буде повідомлено додатково", - йдеться в повідомленні.

Так, підрозділи будуть працювати в Зайцевом і Бахмуті.

Також окремий графік оприлюднений для мобільних підрозділів банку в Луганській області. Вони будуть працювати в Катеринівці, Трьохізбенці, Світличному і Нижньому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк України, враховуючи сприятливу ситуацію на валютному ринку, ухвалив рішення про скасування низки неактуальних тимчасових адміністративних обмежень для банків і бізнесу при здійсненні операцій з валютою.

Також регулятор змінив для банків ліміти відкритої валютної позиції.