ua en ru

"Ощадбанк" обслуговуватиме населення біля лінії розмежування 7-11 травня

"Ощадбанк" обслуговуватиме населення біля лінії розмежування 7-11 травня Фото: мобільний підрозділ "Ощадбанку" (oschadbank.ua)

"Ощадбанк" оприлюднив графік роботи мобільних підрозділів на Донбасі на лінії розмежування

У період з 7 по 11 травня 2018 року мобільний підрозділ "Ощадбанку" обслуговуватиме клієнтів поблизу лінії зіткнення у Луганській та Донецькій областях. Про це йдеться у повідомленні міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (МінТОТ) в Twitter.

Так, у Луганській області мобільний підрозділ "Ощадбанку" працюватиме з 9:00 до 15:00 у Золотому (7 та 11 травня), Трьохізбенці (8 травня) та в смт Тошківка-1 (10 травня).

У Донецькій області мобільний підрозділ "Ощадбанку" працюватиме з 9:30 до 15:00 у Зайцевому на КПВВ "Майорське" (7 та 10 травня), у Зайцевому на вул. Аносова (11 травня) та у Бахмуті (8 травня).

Нагадаємо, раніше державний ПАТ "Ощадбанк" попереджав про виявлення ще одного шахрайського сайту, який імітує дизайн та контент офіційного сайту "Ощадбанку". Адреса шахрайського сайту - http://oschadnybank.com.ua. Раніше "Ощадбанк" виявив шахрайську копію свого офіційного сайту, яка майже повністю дублює офіційний. Його адреса - oschadbk.com.