ua en ru

У ОПЗЖ оцінили можливість возз'єднання з "Опоблоком"

У ОПЗЖ оцінили можливість возз'єднання з "Опоблоком" Вадим Рабінович (праворуч) і Нестор Шуфрич (по центру) (Фото: Віталій Носач, РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

На початку виборчої кампанії на місцевих виборах представники «Опозиційної платформи – за життя» (ОПЗЖ) сіли за стіл переговорів з «Опозиційним блоком» щодо можливого об’єднання в одну політичну силу, однак, як зазначають в ОПЗЖ, наразі про реальне возз’єднання мови не йде.

За словами нардепа Нестора Шуфрича¸ про переговори час від часу згадують, але результатів поки немає.

"Відтоді завжди хтось про це згадує, але поки говорити про реальний процес переговорів і реальне об'єднання я б не став. Хоча в українській політиці ні на чому хрест ставити неможливо", – сказав виданню Нестор Шуфрич.

Співрозмовник РБК Україна повідомив, що серед керівництва ОПЗЖ йдуть розмови про можливість поповнити лави політсили окремими людьми з табору Ріната Ахметова, але про розподіл квот у спільному проєкті не йдеться.

"Якщо раніше ми були готові, умовно, говорити про розподіл проєкту на 30/30/30, то зараз вже можемо говорити лише про окремих людей. В "Опоблоку" на піку форми було 3%, і буде 3%. І навіщо це нам треба?" – сказав співрозмовник.