ua en ru

Пожежа в Чорнобилі: опубліковані фото і відео

Пожежа в Чорнобилі: опубліковані фото і відео Фото: пожежа в зоні ЧАЕС

Прес-служба прем'єра поділилася фотографіями з пожежі під Чорнобилем

У мережі були опубліковані фотографії з пожежі в Чорнобильській зоні. Їх розмістила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

До ліквідації пожежі залучено понад 200 людей особового складу від Державної служби з надзвичайних ситуацій, працює пожежна авіація, а також 35 одиниць техніки

Posted by Ольга Лаппо on Tuesday, April 28, 2015

Нагадаємо, сьогодні о 12:45 в Київській області виникла пожежа в Чорнобильській зоні на території спеціального комбінату "Чорнобильська пуща".

Вже увечері стало відомо, що у зв'язку із загостренням ситуації прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв рішення зібрати комісію з надзвичайних ситуацій у зв'язку з пожежами під Чорнобильською атомною електростанцією (ЧАЕС)

Заступник голови Держнс України Микола Чечоткін повідомив, що причиною пожежі в "Чорнобильської пущі" може бути підпал.

Пізніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що пожежа, яка сталася сьогодні під Чорнобилем, є найбільшою з 1992 р.

Зовсім нещодавно міністр внутрішніх справ України Арсена Авакова підсумував інформацію щодо ситуації, заявивши, що в зоні пожежі під Чорнобилем рівень радіації знаходиться в нормі, а сама ситуація знаходиться під контролем влади.