ua en ru

Опубліковані фото iPhone 8 у новому кольорі

Опубліковані фото iPhone 8 у новому кольорі Фото: компанія Apple (wikimedia.org)

На фото зображений смартфон у трьох кольорах

В мережі Інтернет опубліковані фото нового iPhone 8 у мідному кольорі, на задній панелі смартфона відсутній сканер відбитків пальців. Про це повідомляє видання The Inquirer, посилаючись на китайську соцмережу Weibo.

Так, на фото зображений смартфон у трьох кольорах - білому, чорному і новому - мідному.

altФото: iPhone 8

Відзначається, що компанія планує випустити три версії смартфона - люксовий iPhone 8 з OLED-екраном 5,8 дюймів, смартфон з 4,7-дюймовим LCD-дисплеєм і з 5,5-дюймовим LCD-екраном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська компанія Apple випадково розсекретила революційну систему розблокування iPhone 8 розпізнаванням обличчя користувача. Інформація про цю функцію міститься у програмному коді розумної колонки HomePod.

Вказувалося, що у програмному коді розумної колонки HomePod міститься рядок "com.accessibility.resting.pearl.unlock", яка може свідчити про функції розблокування iPhone 8 навіть у тому випадку, якщо смартфон лежить на столі. Також передбачається, що смартфон буде автоматично блокуватися, якщо поряд буде знаходитися неавторизований користувач. Також повідомляється, що за розблокування апарату буде відповідати технологія Pearl ID - за аналогією з Touch ID, яка кілька років використовувалася для розблокування по відбитку пальця.