ua en ru

Опубліковано відео салюту гаубиць під Радою

Опубліковано відео салюту гаубиць під Радою Фото: Порошенко і Прека (president.gov.ua)

Салют з гаубиць влаштували в честь приїзду до Києва президента Мальти

У мережі з'явилося відео, як біля Верховної Ради України влаштували салют з гаубиць на честь приїзду до Києва президента Мальти Марі-Луїз Колейро Прека. Відповідне відео опублікував "Апостроф".

Нагадаємо, що сьогодні, 17 жовтня, президент України Петро Порошенко розпочав зустріч з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро Прекой.

Повідомляється, що офіційна церемонія зустрічі президента Мальти відбулася перед будівлею Адміністрації президента. Після закінчення зустрічі у форматі "тет-а-тет" відбудуться українсько-мальтійські переговори в розширеному форматі.

Глави держав також проведуть брифінг для представників ЗМІ за підсумками переговорів. Також Порошенко і Прека візьмуть участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі, який відбудеться в Торгово-промисловій палаті України.

Також нагадаємо, що програма візиту включає пленарну частину, в ході якої планується висвітлити стан, перспективи та пріоритетні напрями українсько-мальтійського економічного та інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та на Мальті.