ua en ru

Опитування РБК-Україна: чверть читачів вважає переговори "нормандської четвірки" зрадою

Опитування РБК-Україна: чверть читачів вважає переговори "нормандської четвірки" зрадою Фото: паризька зустріч лідерів "нормандської четвірки"

При цьому близько 15% респондентів бачать у паризькій зустрічі перемогу України

Близько половини читачів (45%, або 5 тис. 102 особи) вважають, що судити про результати переговорів "нормандської четвірки" в Парижі 2 жовтня наразі складно. Такими є результати традиційного щотижневого опитування на сайті РБК-Україна.

При цьому перемогою України назвали останню паризьку зустріч Франсуа Олланда, Ангели Меркель, Петра Порошенка і Володимира Путіна лише 14% читачів (1 тис. 532 особи).

Водночас більше чверті респондентів (27%, або 3 тис. 95 осіб) висловили думку про те, що нормандські переговори, котрі відбулися у французькій столиці, є зрадою України.

Зазначимо, що повну байдужість до обговорення нормандського формату як способу забезпечити мир на Донбасі виявили 14% (1 тис. 545) читачів, які взяли участь у щотижневому опитуванні.

Опитування РБК-Україна: чверть читачів вважає переговори "нормандської четвірки" зрадою

Опитування на тему: "Як ви оцінюєте підсумки переговорів "нормандської четвірки" в Парижі 2 жовтня?" проводилося з 5 по 12 жовтня 2015 р. Участь у ньому взяли 11 тис. 274 чол.

Нагадаємо, 7 жовтня міністр закордонних справ України Павло Клімкін представив у Верховній Раді звіт за підсумками зустрічі "нормандської четвірки".