ua en ru

Опитування: 76% росіян знають про справу Савченко

Опитування: 76% росіян знають про справу Савченко Фото: Надія Савченко

40% росіян підтримують обмін Савченко на ГРУшників

Більшість росіян (76%) знають про справу української льотчиці, народного депутата Надії Савченко, в той час як 23% респондентів почули про неї вперше в ході опитування. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного фондом "Громадська думка", повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомляється, з тих, хто знає про Савченко, за судовим процесом у її справі стежили 57%, з яких 12% робили це регулярно, 45% - від випадку до випадку.


"Не цікавилися судом по справі Савченко 19% учасників телефонного опитування, проведеного 23-24 квітня серед 1072 респондентів 480 населених пунктах РФ", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, росіяни, згідно з опитуванням, не знають чи треба проводити обмін Савченко на російських ГРУшників, засуджених в Києві. Так, 40% вважають, що це слід зробити, 17% дотримуються протилежної думки, у 19% немає відповіді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральна служба виконання покарань (ФСВП) Росії назвала умову для передачі в суд документів з екстрадиції в Україну Надії Савченко.