ua en ru

Опозиція вбачає у закритті справ проти Попова і Сівковича підготовку до силового сценарію

Опозиція вбачає у закритті кримінальних справ проти Олександра Попова та Володимира Сівковича підготовку до силового сценарію.

Опозиція вбачає у закритті кримінальних справ проти Олександра Попова та Володимира Сівковича підготовку до силового сценарію. Про це йдеться у заяві ВО "Батьківщина", розповсюдженій сьогодні пресс-службою партії.

"Партія "Батьківщина" вважає, що українська влада зриває переговорний процес і здійснює підготовку до силового сценарію придушення протестів в Україні. Відмова від розслідування щодо замовників, організаторів та виконавців цього злочину проти власного народу - означає небажання влади чути законні вимоги людей про необхідність правосуддя та покарання винних", - йдеться у заяві.

Також у заяві підкреслюється, що це "очевидний знак силовикам про те, що влада не "здає" тих, хто порушує закон за її наказом".

Таким чином, на думку опозиції, влада укріпляє позиції силовиків, "очевидно бажаючи реалізувати таки силовий сценарій проти мітингувальників, коли необхідна повна покора силових підрозділів та їхнє ігнорування законів України".