ua en ru

Опозиція вимагає звіту уряду за програмою діяльності на 2013 р.

Опозиція вимагає заслухати у Верховній Раді України звіт Кабінету міністрів за програмою діяльності на 2013 р. Про це в заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми чітко запитали уряду сьогодні, де їх програма діяльності на 2013 р.? ... Тому на наступному пленарному тижні ми будемо вимагати, щоб уряд відзвітував про програму діяльності", - заявив він.

При цьому Яценюк вважає, що на поточному тижні опозиція працювала ефективно: "Ми створили ТСК, ми двічі викликали міністра Захарченка в парламент".

У той же час перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов впевнений, що найближчим часом програма діяльності уряду буде доопрацьована.

Так на запитання, коли ж буде написана програма діяльності уряду, Арбузов відповів: "Насправді така програма існує. Ситуація полягає в тому, що ви знаєте, який зараз стан економіки України і світової економіки. Зараз криза, досить велика кількість дохідних статей доведеться якраз на другий, третій квартал. Тому програма пишеться, вона актуалізується. Сьогодні є програма активізації економіки нашої країни ... ми сьогодні користуємося саме цією програмою, а найближчим часом буде представлена ​​на розгляд уряду та програма, про яку ви говорите".