ua en ru

Опозиція планує восени протестні акції в регіонах України

Опозиція планує восени протестні акції в регіонах України Фото: лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (РБк-Україна)

За даними джерел РБК-Україна, "Батьківщина" має намір ініціювати акції протесту

В регіонах України восени можуть пройти протестні акції, ініційовані нинішньою парламентською опозицією, зокрема, партією "Батьківщина". Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Справжніх буйних мало: які політичні акції варто очікувати восени".

Відзначимо, за даними останніх соцопитувань, "Батьківщина" має найвищий рейтинг у країні серед політичних сил, що зберігає хороші шанси на майбутні парламентські вибори.

За даними джерел РБК-Україна, просувати свої протестні ідеї в команді лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко почнуть, в першу чергу, в провінції і регіонах - місцях компактного скупчення електорату Тимошенко. У центр - до Верховної Ради та на столичні площі - "Батьківщина" буде переносити свої акції по мірі необхідності.

Нагадаємо, раніше в Національному агентстві з питань запобігання корупції розповіли, коли можуть прийняти рішення про припинення держфінансування "Батьківщини".

"Якщо візьмемо партію "Батьківщина", стосовно якої порушено кримінальну провадження, то тільки після того, як буде винесено вирок по даній справі, ми зможемо прийняти рішення про припинення державного фінансування", - підкреслила глава НАЗК Наталія Корчак.