ua en ru

Опозиція має намір створити раду з депутатів різних рівнів, - "Батьківщина"

Опозиція має намір створити раду з депутатів різних рівнів.

Опозиція має намір створити раду з депутатів різних рівнів. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат України з фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко.

"Що стосується подальших дій трьох фракцій, тобто питання про створення на базі депутатів різних рівнів прообразу народної ради більш широкого формату, ніж народні депутати. Але це буде не альтернатива громадського об'єднання "Майдан", а фактично центр, який буде представляти інтереси різних громад України в частині координації діяльності", - повідомив Бондаренко.

За його словами, опозиція почне створення такого зібрання ближче до початку четвертої сесії Ради в залежності від того, чи будуть підписані закони, прийняті Верховною Радою України 16 січня 2014 р.

Нагадаємо, сьогодні Янукович підписав закон №719-VII "Про державний бюджет України на 2014 р.", за який ВР проголосувала 16 січня. Держбюджет -2014 р. голосувався картками, проте приймався без обговорення.

Крім того, 16 січня парламентська більшість підтримала ще 10 законів, які схвалювалися підняттям рук. Лічильна комісія фіксувала за всіма законами один і той же результат - 235 голосів "за".