ua en ru

Опозиційні сили розпочали консультації щодо плану спільних дій, - Тимошенко

Опозиційні сили розпочали консультації щодо плану спільних дій, - Тимошенко Фото: Юлія Тимошенко (facebook.com/YuliaTymoshenko)

Тимошенко вважає, що нинішня влада в Україні тоталітарна

Демократичні, проєвропейські, опозиційні сили розпочали консультації щодо плану спільних дій. Про це лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко наголосила сьогодні на брифінгу у Львові, повідомляє прес-служба політсили.

"Після учорашніх подій усі демократичні, проєвропейські сили розпочали консультації для спільної координації дій і об’єднання зусиль з силами суспільства, які готові спільно і до перемоги проходити шлях становлення України", – заявила Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" вважає, що це єдиний правильний шлях, адже нинішня влада в Україні, на її переконання, тоталітарна, тому "суспільство разом з політичними силами, громадськими діячами зобов’язано цьому протистояти".

"Ми зобов’язані захистити стратегію України, яка формує вільний народ, демократичну країну для щасливих людей. І я переконана, що нам це вдасться", – підсумувала Тимошенко.

Раніше Тимошенко звинуватила президента у протизаконних діях через те, що делегацію українських парламентарів та Міхеїла Саакашвілі "не допустили в країну". Це, на думку політика, є "вироком" чинній владі.

Перед тим вона ініціювала звернення до генерального прокурора України Юрія Луценка щодо зупинки потягу "Інтерсіті" в Перемишлі (Республіка Польща).