ua en ru

У "Опоблоці" заявили про поліпшення рейтингу партії після виходу з фракції Рабіновича і Мураєва

У "Опоблоці" заявили про поліпшення рейтингу партії після виходу з фракції Рабіновича і Мураєва

"Опозиційний блок" вийшов на перше місце в загальнонаціональному рейтингу політичних партій після виходу з фракції народних депутатів Вадима Рабіновича та Євгена Мураєва. Про це написав народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик на своїй сторінці в Facebook.

"Шкода, що не всі колеги витримують труднощі опозиції, деякі з них йдуть на "хліб" до влади. Тим не менш, декларативний (не реальний) вихід Вадима Рабіновича з фракції "Опозиційного блоку" у ВР, а також Євгена Мураєва, який пізніше приєднався до нього, позитивно позначився на рейтингу "Опозиційного блоку", - підкреслив Скорик.

За словами політика, згідно з опублікованим сьогодні дослідженням центру "Софія", "Опоблок" покращив свій рейтинг більше, ніж на 3% і тепер займає перше місце у загальнонаціональному рейтингу з 15,6% (без врахування голосів виборців Донецької і Луганської областей).

"Вітаю колег-однопартійців з цим показником, дякую прихильникам "Опозиційного блоку" за підтримку. Разом ми зможемо вивести Україну з кризи!", - заявив Скорик.