ua en ru

В "Опоблоці" розповіли про вимоги організованої політсилою всеукраїнської акції

В "Опоблоці" розповіли про вимоги організованої політсилою всеукраїнської акції

В рамках акції "Опоблок" зібрав понад 500 тисяч підписів

"Опозиційний блок" проводить всеукраїнську акцію "Боремося разом – разом переможемо!". На сьогоднішній день вже зібрано понад 500 тисяч підписів у Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях і м. Києві, повідомляє прес-служба політсили.

Як зазначили в "Опоблоці", до акції кожен день приєднується нове місто. "Люди приходять до агітпалаток, щоб своїми підписами підтримати вимоги "Опозиційного блоку" і сказати загальне "ні" мракобіссю і цинізму влади", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, політсила вимагає "забезпечити право говорити і слухати рідною мовою, припинити фальсифікацію історії, забезпечити гідне життя і роботу, припинити політику заборон, квот і обмежень, зупинити репресії і пропаганду людиноненависництва".

"Ми не боїмося погроз, залякувань і нападів з боку радикалів, яким потурає влада. Акція "Боремося разом – разом переможемо!" триває. Голосом мільйонів ми заявимо про свої права і законні вимоги. Ми плануємо зібрати близько мільйона підписів громадян України, щоб влада побачила, що думають люди, почула голос народу. "Опозиційний блок" доб'ється того, щоб вимоги були виконані", - відзначили в прес-службі.