ua en ru

В "Опоблоці" відреагували на заяви Рабіновича про пропозиції Льовочкіна

В "Опоблоці" відреагували на заяви Рабіновича про пропозиції Льовочкіна Фото: Микола Скорик (facebook.com/SkorykNikolay)

Скорик заявив, що заява Рабіновича "хамська як завжди"

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик відреагував на своїй сторінці в соцмережі Facebook на заяву народного депутата, лідера партії "За життя" Вадима Рабіновича, яка стосувалася нібито пропозицій йому з боку одного з лідерів "Опоблоку" Сергія Льовочкіна.

"У перший раз згоден з товаришами з партійки РаК - Рабіновичем і Кацманом, вона ж - колишня МУРА. Згоден з частиною пасажу Рабіновича стосовно Льовочкіна, де він каже, що Україна не продається. Вона не продається! Продається Рабінович. Дешево, дорого... По-різному", - написав він.

"Чекайте подробиць у кого, коли, скільки. Ворнінг друзі! РаК не проповзе! P. S. А в цілому пасаж громадянина Рабіновича - жлобський і хамський, як зазвичай", - додав Скорик.

alt

Нагадаємо, раніше в "Опозиційному блоці" заявили, що в партії "За Життя" назрів "розкол" між її засновниками Вадимом Рабіновичем та Євгеном Мураєвим.

Відзначимо, в травні 2016 року Рабінович вирішив вийти з фракції "Опозиційного блоку". Такий вчинок Рабіновича викликав жорстку реакцію у його соратників по фракції. Зокрема, в політсилі звинуватили Рабіновича в тому, що "він пішов на співпрацю з владою".