ua en ru

У "Опоблоці" назвали Рабіновича "донощиком"

У "Опоблоці" назвали Рабіновича "донощиком" Фото: Микола Скорик

Скорик також назвав Рабіновича "зрадником"

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Микола Скорик назвав нардепа Вадима Рабіновича "донощиком" і "зрадником". Про це Скорик написав на своїй сторінці соцмережі Facebook.

"Зрадник і перебіжчик Рабінович став донощиком. Сьогодні він сам повідомив, що доніс владі, якій служить, на народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна, якому завдячує своїм мандатом депутата. Після переходу Рабіновича на службу влади він добре заробив (мова може йти про придбання землі на острові Сен-Мартен, - ред.). Його стало хвалити СБУ. А тепер Рабінович доніс владі в майже рідне йому СБУ на колегу по опозиції. Загалом, підлість персонажа не має меж", - написав нардеп.

Раніше блогер Дмитро Палагнюк з посиланням на французьке телебачення повідомив, що Рабінович домовлявся про купівлю земельної ділянки вартістю 12 мільйонів доларів на острові Сен-Мартен (Франція).

Рабінович в свою чергу заявив, що інформація нібито про його намір купувати землю у Франції, є неправдивою. За його словами, "фальшиву інформацію" нібито розповсюдила прес-служба нардепа від "Опоблоку" Сергія Льовочкіна.