ua en ru

"Опоблок" зробив заяву щодо ситуації на Погоджувальній раді

"Опоблок" зробив заяву щодо ситуації на Погоджувальній раді "Опоблок" зробив заяву щодо ситуації на Погоджувальній раді

"Опозиційний блок" зробив заяву за фактом сьогоднішньої ситуації на Погоджувальній раді у Верховній Раді. Про це йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

"Ситуація на Погоджувальній раді Верховної Ради – це наслідок провокацій, які влада та її наймані "радикали" регулярно влаштовують проти нашої партії і її виборців". – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що "Опозиційний блок" буде давати жорстку відсіч коаліції, яка "зробила людей жебраками". "Ми захистимо себе і не дамо в образу людей, яких ображає ця влада. Ми доб'ємося, щоб ця Верховна Рада була переобрана, а провокатори із партії війни відповіли за свої дії", - зазначили в партії.

"Опоблок" вважає, що коаліція, яка прийшла до влади два з половиною роки тому, "обдурила людей і довела країну до соціально-економічної катастрофи".

"Вони брешуть з трибуни Верховної Ради, крадуть і ображають наших виборців". – упевнені в партії, додавши, що спікер парламенту вважає, що "жителі половини країни не мають права на вираження своєї думки".

"Тепер вони дійшли до підпалу офісу телеканалу. І, судячи з того, як блокується розслідування "одеської Хатині", не можна виключати їх причетності до цього злочину. Вони обдурили людей і розвалили економіку. У людей, яких ця влада обікрала, терпіння вже закінчилося. Народ бачить платіжки в кілька тисяч гривень, порівнює їх з е-деклараціями влади і вимагає справедливості", - йдеться в заяві.

"Опозиційний блок" доб'ється справедливості. Наймані "радикали" і їх господарі повинні відповісти за злодійство і корупцію, які вони розвели за останні два з половиною роки. Верховна Рада повинна бути переобрана. Громадяни України гідні влади, яка буде захищати їх, а не обкрадати", - підсумували в партії.