ua en ru

"Оппоблок" підтримає відставку Наливайченка за відмову від переслідувань його членів, - нардеп

"Оппоблок" підтримає відставку Наливайченка за відмову від переслідувань його членів, - нардеп Фото: Валентин Наливайченко

За голоси від "Опозиційного блоку" ГПУ не внесе подання про позбавлення недоторканності Юрія Бойка та інших

Фракція "Опозиційний блок" у Верховній Раді України підтримає відставку голови Служби безпеки України (СБУ) Валентина Наливайченка в обмін на відмову від переслідувань його членів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Радикальної партії Андрій Лозовий.

"Опозиційний блок" буде голосувати за відставку глави СБУ Валентина Наливайченка. Ціна домовленості - Генеральна прокуратура не буде вносити подання про позбавлення депутатської недоторканності Юрія Бойка та інших депутатів від "ПРО", - написав він.

"Опозиційний блок" буде голосувати за відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Ціна домовленності - Генеральна проку...

Posted by Андрій Лозовий on 18 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні на засіданні розгляне подання про відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Відповідне подання вніс у Раду Президент України Петро Порошенко.

Вчора координатор коаліції, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляв, що в Раді недостатньо голосів для відставки Наливайченко. Він стверджував, що Радикальна партія і група "Удар" не будуть підтримувати це подання.

Однак сьогодні позафракційні нардепи Борислав Береза Віталій Купрій заявили, що "Удар" проголосує за відставку Наливайченка.

За їх заявою, "Удар" погодився проголосувати за звільнення голови СБУ в обмін на посаду прокурора Києва і вибори мера в один тур.

Зазначимо, фракція "Самопоміч" збирається голосувати за відставку Наливайченка.