ua en ru

"Оппоблок" оскаржив у Конституційному суді перевибори у Кривому Розі

"Оппоблок" оскаржив у Конституційному суді перевибори у Кривому Розі Фото: народний депутат від "Оппоблока" Дмитро Шпенов

"Оппоблок" заявляє про порушення процедури прийняття закону про позачергові вибори в Кривому Розі

"Опозиційний блок" подав подання в Конституційний суд щодо позачергових виборів мера Кривого Рогу. Про це розповів народний депутат від "Оппоблока" Дмитро Шпенов, повідомляє прес-служба "Оппоблока".

Як повідомляється, "Оппоблок" вимагає розглянути законність рішення Верховної Ради призначити позачергові вибори міського голови Кривого Рогу на 27 березня 2016 року.

"Опозиційний блок подав конституційне подання щодо законності прийнятого парламентом рішення провести перевибори мера Кривого Рогу. Сьогодні цей закон був опублікований і ми сьогодні зібрали необхідну кількість підписів народних депутатів для подання в Конституційний суд. Ми просимо, щоб це питання було розглянуто, як невідкладне, оскільки вибори призначені на 27 березня", - сказав він.

Як повідомляється, "Оппоблок" заявляє про порушення процедури прийняття закону про позачергові вибори в Кривому Розі і порушення Конституції України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко підписав закон про проведення перевиборів мера в Кривому Розі, вибори призначені на 27 березня 2016 року.