ua en ru

"Опоблок" назвав беззаконням продовження арешту Єфремову

"Опоблок" назвав беззаконням продовження арешту Єфремову ОБ зробив заяву

"Опоблок" вимагає відкрити процес для преси та громадськості

"Опозиційний блок" вважає беззаконням продовження арешту Олександра Єфремова до 17 березня. Про це йдеться у заяві політсили, опублікованій на офіційному сайті партії.

"Суд над опозиційним політиком в закритому режимі - це 37-й рік в Україні, правове свавілля і порушення принципів демократії. Ми вимагаємо звільнити Олександра Єфремова, припинити фальсифікацію кримінальної справи і відкрити цей процес для преси та громадськості", - йдеться в заяві.

В "Опоблоці" вважають, що півроку влада порушує закон та права Єфремова, продовжуючи арешт вже в четвертий раз. У політсилі впевнені, що докази його вини немає і суду вони не надані.

alt

Фото: Олександр Єфремов

"Судовий процес перенесений на 730 км від столиці, що є безпрецедентним рішенням влади сховати процес від преси, громадського та міжнародного контролю. "Опозиційний блок" вимагає припинити політичні репресії над О. Єфремовим. Ми звертаємося до міжнародних правозахисних організацій дати правову і моральну оцінку цього незаконного процесу, який перейшов усі межі здорового глузду. Олександр Єфремов повинен бути звільнений. Україна повинна бути правовою державою", - резюмували в прес-службі.

Нагадаємо, раніше Єфремов подав заяву про відмову від послуг безоплатного адвоката.