ua en ru

Операційна виручка компанії "Київстар" у ІІІ кварталі 2011 р. зросла на 4% - до 3,5 млрд грн

Операційна виручка компанії "Київстар" у ІІІ кварталі 2011 р. зросла на 4% порівняно з аналогічним періодом 2010 р. - до 3,5 млрд грн. Про це в ході прес-конференції повідомив директор з маркетингу компанії "Київстар" Тарас Пархоменко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Компанія "Київстар" на сьогоднішній день в доході контролює більше половини ринку. Це означає, що темпи зростання "Киевстра" безпосередньо впливають на темпи зростання ринку в цілому. У третьому кварталі ми отримали темпи зростання 4%, що становить майже 3,5 млрд грн, за дев'ять місяців поточного року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зростання склало - 5%", - заявив Пархоменко.
Він зазначив, що спостерігається зростання споживання послуг компанії, зокрема в традиційному сегменті - зростання становить до 10%, а в нових сегментах, де відбувається збільшення абонентської бази - показники зростання фіксуються у двозначних цифрах.
Так, дохід компанії у фіксованому бізнесі в третьому кварталі 2011 р. зріс на 35%, а в сегменті широкосмугового доступу в інтернет на 94% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.