ua en ru

Оператор Life перерахував Україні 3,4 млрд грн на 3G-ліцензію

Оператор мобільного зв'язку Life сьогодні перерахували в бюджет України 3,355 млрд грн в рахунок оплати за 3G-ліцензію, яку він виграв у результаті тендерних торгів в лютому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мобільного оператора.

"Оператор мобільного зв'язку life:) провів повну оплату за 3G-ліцензію, яку він виграв у результаті тендерних торгів в лютому. В результаті, перерахувавши майже 3,4 мільярда гривень, компанія отримала ліцензію, яка надає life:) право на використання частот 1920-1935/2110-2125 МГц для забезпечення послуг у стандарті UMTS", - йдеться в повідомленні.

Компанія перерахувала в бюджет України разовим платежем 3,355 млрд грн. Таким чином, Life став також першим з переможців 3G-аукціону, хто оплатив ліцензію й отримав ліцензійні документи для роботи у новому стандарті зв'язку.

Нагадаємо, в лютому в Україні було визначено усі переможці в тендері на частоти для мобільного зв'язку 3G. Перший лот дістався "Астеліту" (ТМ Life) за 3,36 млрд грн, другий - "МТС-Україна" за 2,75 млрд грн, третій - "Київстару" за 2,7 млрд грн.