ua en ru

У ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв" прокоментували обшуки в офісі

У ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв" прокоментували обшуки в офісі Фото: компанія зробила заяву

9 грудня ТОВ "Техморгидрострой Миколаїв" зробило офіційну заяву щодо обшуків, проведених співробітниками НАБУ в їхньому офісі. Про це йдеться в заяві прес-служби ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв".

"Зараз в офісі компанії співробітниками НАБУ проводяться обшуки. Вилучаються документи, перевіряються комп'ютери співробітників. Представники антикорупційного органу посилаються на те, що обшук санкціоновано відповідним судовим рішенням. У зв'язку з цим керівництво ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв" прийняло рішення поінформувати ЗМІ та громадськість про те, що ми відкриті для будь-якого роду комунікації для встановлення правди. А вона полягає в тому, що компанія не здійснювала нічого незаконного і працює абсолютно відкрито", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в компанії заявили, що ТОВ "Техморгідробуд Миколаїв" є великим платником податків, що виконує днопоглиблювальні роботи і готове відкрито відповідати на будь-які питання стосовно діяльності компанії.

"Більше того, "Техморгідробуд Миколаїв" є одним із суб'єктів українського бізнесу, який працює на благо країни і не боїться брати на себе чималі ризики. Наша компанія сьогодні — єдиний підрядник, що виконує днопоглиблювальні роботи в Маріупольському порту, в безпосередній близькості до бойових дій. Ще перед початком робіт, нами було прийнято рішення щодо розчищення акваторії порту за власний рахунок, так як в цьому була необхідність, а контрактом це не було передбачено. Тільки за цей рік "Техморгідробуд Миколаїв" вже заплатив понад 50 мільйонів гривень податків, забезпечив велику кількість українських спеціалістів роботою, а судноремонтні заводи — замовленнями. Ми відкриті як для ЗМІ, так і для правоохоронних органів і готові до комунікації. Ми готові відповісти абсолютно на будь-які запитання стосовно роботи компанії і продовжувати свою діяльність на принципах прозорості", – повідомляється в заяві.