ua en ru

ООН готова стати платформою для розробки рішень щодо кібербезпеки, - Гуттериш

ООН готова стати платформою для розробки рішень щодо кібербезпеки, - Гуттериш Фото: виступ Антоніу Гутерриша на Мюнхенській конференції-2018 (twitter.com/MarietjeSchaake)

Гуттериш виступив на Мюнхенській конференції-2018

У ході виступу на Мюнхенській конференції-2018 генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш заявив, що ООН готова стати платформою для розробки рішень з кібербезпеки. Про це повідомляє депутат Європейського парламенту Мариетте Шааке в Twitter.

"ООН готова стати платформою для різних учасників для розробки адекватних рішень з питання кібербезпеки", - цитує вона Гуттериша.

Крім того, Гуттериш відзначив необхідність забезпечення дотримання законів як онлайн, так офлайн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках Мюнхенської конференції-2018 одним з головних питань стане майбутнє Євросоюзу

"Будемо говорити про багато речей, більшість питань зовсім не другорядні. Буде дуже багато заходів на полях конференції. Як мені здається, одне з головних питань - майбутнє ЄС. Ми запросили французьких і німецьких міністрів оборони разом починати конференцію. Я також вважаю, що є велике бажання у Німеччині і Франції спільно вирішувати проблеми, будувати Європу, яка захищає нас. Це чудова ідея, але як ми це зробимо на практиці", - заявив голова конференції з безпеки Вольфганг Ішингер.