ua en ru

Онищенко заявив, що до сих пір не отримував повістки на допит в НАБ

Онищенко заявив, що до сих пір не отримував повістки на допит в НАБ Фото: Онищенко стверджує, що повістку на допит від НАБ не отримував

Нардеп запросив детективів на зустрів в Лондон

Депутат Верховної Ради України Олександр Онищенко заявив, що до сих пір не отримував повістки на допит в Національному антикорупційному бюро. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Про закид НАБУ щодо моєї неявки на допит 5.08: я на законних підставах мешкаю у Лондоні, маю тут ряд справ, у тому числі юридично готуюся до участі в судовому процесі щодо анонсованої процедури спроби моєї екстрадиції. Орган слідства має мої контакти в Лондоні, а також контакти юридичної фірми, що представляє мої інтереси. Формально повістку я не отримував", - зазначив нардеп.


При цьому він запросив детективів на зустрів в Лондон (Великобританія).

"Як і раніше, я готовий до слідчих дій і ще раз запрошую детективів і прокурорів на зустріч в Лондоні. При допиті, відповім на всі без виключення запитання. Та розвію всі претензії до мене", - написав парламентар.

Нагадаємо, з метою доставки Онищенка на допит Спеціальна антикорупційна прокуратура подасть клопотання до суду, запевнив керівник САП Назар Холодницький.