ua en ru

Онищенко вимагає зустрічі з директором НАБ

Онищенко вимагає зустрічі з директором НАБ Фото: НАБ

Зараз вирішується питання про організацію зустрічі

Народний депутат, член групи "Воля народу" Олександр Онищенко вимагає зустрічі з директором Національного антикорупційного бюро (НАБ) Артемом Ситником. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомили в прес-службі НАБ.

"У нього різні вимоги, він вимагає зустрітися з директором НАБ, зараз вирішується в принципі питання про організацію цієї зустрічі. Він (Онищенко - ред.) зараз внизу, до нього вийшов заступник і вони вирішують питання про цієї зустрічі",- повідомили в прес - службі.

Також у прес-службі нагадали, що на сьогодні подання про позбавлення Онищенко депутатської недоторканності знаходиться на розгляді Комітету (регламентного, - ред.).


"У виставі є додаткові матеріали в яких представлені обставини і докази щодо причетності до Онищенко вказаними правопорушеннями і чому Онищенко прийшов в НАБ - незрозуміло. Він може з цим ознайомитися звернувшись до комітету Верховної Ради", - додали в НАБ.

"На допит не викликали, але він прийшов сьогодні з власної ініціативи. Згідно з інформацією, яка зараз у нас є, він знаходиться внизу, на вході. Він прийшов разом з адвокатів і вимагав, щоб у нього взяли заяву. Його попросили звернутися в приймальню для громадян і зареєструвати свою заяву. Зміст заяви в тому, щоб йому надали докази його причетності до інформації, яка поширювалась у ЗМІ",- розповіли в прес-службі.

У прес-службі повідомили, що в приміщення НАБ Онищенко не пустили тому, що при собі він не мав депутатського посвідчення

Нагадаємо, раніше детективи НАБ завершили обшуки у приймальні нардепа Онищенко.