ua en ru

Омелян переконаний, що Ryanair розпочне польоти з України наступного року

Омелян переконаний, що Ryanair розпочне польоти з України наступного року Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

За словами Омеляна, наразі переговори з Ryanair тривають

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян переконаний, що європейський лоукостер Ryanair розпочне польоти з України наступного року, повідомляє УНІАН.

Так, за словами Омеляна, наразі переговори з Ryanair тривають і європейський лоукостер міг розпочати польоти з України вже цього року, якби не "штучні перешкоди".

"Переговори з авіакомпанією Ryanair тривають. Але я вважаю, що Ryanair мав всі підстави та можливості у вересні цього року розпочати польоти з аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Проте ми зіткнулися зі штучними перешкодами... Однак я маю всіх розчарувати - Ryanair полетить з України. У наступному році точно", - заявив Омелян.

Нагадаємо, раніше Омелян заявляв, що очікує позитивного завершення переговорів з лоу-кост компанією Ryanair в 20 числах серпня.

"Прем'єр-міністр дав чітке доручення пану Рябикину (генеральний директор ДП "Бориспіль" Павло Рябікін, - ред.) і Офісу залучення інвестицій успішно завершити переговори з Ryanair. Я думаю, що це повинно бути в 20 числах серпня, не пізніше", - повідомляв Омелян.