ua en ru

Омелян розповів про кадрові чистки в "Укрзалізниці"

Омелян розповів про кадрові чистки в "Укрзалізниці" Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Омелян висловив надію, що в УЗ будуть працювати професіонали

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що тимчасово виконуючий обов'язки голови "Укрзалізниці" розпочав кадрову чистку в компанії. Про це міністр повідомив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Він її (кадрову чистку, - ред.) почав. Це приємно бачити. Тобто, окремі позитивні зміни відбуваються. Зокрема, в серпні зі своєї посади пішов Максим Кушнірчук. Крім того, відбулася заміна керівника департаменту безпеки - звільнений від виконання своїх обов'язків Микола Немцов. Я сподіваюся, що буде ще кілька звільнень одіозних людей, які до цих пір працюють в УЗ. Сподіваюся на призначення професіоналів в "Укрзалізницю". Це буде найкращим свідченням того, що ми дійсно щиро реформуємо УЗ або ми знову хочемо замилити людям очі", - розповів Омелян.

Нагадаємо, раніше Омелян заявив, що новий спостережну раду ПАТ "Укрзалізниця" майже узгоджений.

"Якщо б при зміні керівництва "Укрзалізниці" було враховано мою думку, то ми б мали інший склад керівництва УЗ. Але подивимося, яким буде новий склад правління "Укрзалізниці". Я чув, що він майже узгоджений і повинен найближчим часом затверджуватися Кабміном. У кожного є свій шанс", - заявив він.